100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ALFA ROMEO
Gekozen auto:ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 BiFuel 120PK
Bouwjaar 12.2011 - 02.2017

Fuseekogels ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 BiFuel

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_) 1.4 BiFuel bestellen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Speling op uw fuseekogel

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Je kunt bij ons betalen via MisterCash Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATCADILLACDAIMLER. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw ALFA ROMEO GIULIETTA (940_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.