Fuseekogels AUDI

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Een passende fuseekogel vinden

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Een defect fuseekogel herkennen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Fuseekogels voor uw AUDI bestellen

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.