100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A5 Sportback S5 quattro 333 PK
Bouwjaar 01.2010 - 01.2017

Fuseekogels AUDI A5 Sportback (8TA) S5 quattro

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw AUDI A5 Sportback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Deze past mogelijk niet op uw auto
Populaire keuze
Standaard kwaliteitArtikelnr: 220518
Voor 17:00 besteld, uiterlijk vrijdag gratis in huis!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø conus diameter: 13,8 mm
Ø Diameter: 42 mm
tot bouwjaar: 08.11
schroefdraadmaat: M12X1.5 RHT
Gewicht: 0,51 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
57% Korting
27,38
63,68
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw AUDI A5 Sportback (8TA) S5 quattro bestellen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Bendix, ATE, Pagid, Lucas, Rofren, TRW, Bosch, ABS, Brembo en Jurid

Speling op uw fuseekogel

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A5 Sportback (8TA). Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHEVW VOLKSWAGENMGSUZUKI.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.