100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: BMW
Gekozen auto:BMW 3 Touring (E46) 316 i 115 PK
Bouwjaar 03.2002 - 02.2005

Fuseekogels BMW 3 Touring (E46) 316 i

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Elke BMW 3 Touring (E46) 316 i heeft een eigen VIN-nummer. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Je kunt bij ons betalen via iDeal, overboeking en Creditcard Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Speling op uw fuseekogel

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VOLVOBEDFORDPEUGEOTSSANGYONG. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Fuseekogels voor uw BMW 3 Touring (E46) bestellen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw BMW. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.