Fuseekogels DAEWOO

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Een defect fuseekogel herkennen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Fuseekogels voor uw DAEWOO bestellen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Een passende fuseekogel vinden

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..