Fuseekogels DAEWOO

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogels voor uw DAEWOO bestellen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, ABS, Brembo, Rofren, Jurid, ATE, Zimmermann en Pagid Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen.

Fuseekogel zelf monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Bekijk ook alle daewoo fuseekogels op RemOnderdelen.nl