Fuseekogels DAIMLER

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogels voor uw DAIMLER bestellen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Fuseekogel zelf monteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Bekijk ook alle daimler fuseekogels op RemOnderdelen.nl