Fuseekogels IVECO

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Een passende fuseekogel vinden

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw IVECO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Een defect fuseekogel herkennen

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.