Fuseekogels JAGUAR

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Fuseekogel voor uw auto kopen

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Gietijzer komt minder veel voor als component. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Fuseekogel zelf monteren

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw JAGUAR, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Fuseekogels voor uw auto bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Bekijk ook alle jaguar fuseekogels op RemOnderdelen.nl