100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA STONIC 1.6 CRDi 136 PK
Bouwjaar 08.2018 - tot heden

Fuseekogels KIA STONIC (YB) 1.6 CRDi

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw KIA STONIC (YB) 1.6 CRDi komen. Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Speling op uw fuseekogel

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA STONIC (YB), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Fuseekogels voor uw KIA bestellen

De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARUFIATSEAT. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.