100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA VENGA Hatchback Van CVVT 125PK
Bouwjaar 02.2015 - heden

Fuseekogels KIA VENGA Hatchback Van (YN) CVVT

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Elke KIA VENGA Hatchback Van (YN) CVVT heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAFMASERATIVW VOLKSWAGEN. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Fuseekogels voor uw KIA VENGA Hatchback Van (YN) bestellen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.