Wegens hemelvaart zijn wij gesloten. Vandaag besteld is zaterdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA VENGA 1.6 CRDi 128 128 PK
Bouwjaar 02.2010 - tot heden

Fuseekogels KIA VENGA (YN) 1.6 CRDi 128

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Wij controleren altijd bij de KIA VENGA (YN) 1.6 CRDi 128 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Fuseekogels voor uw KIA VENGA (YN) bestellen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo.

Speling op uw fuseekogel

Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUSMITSUBISHIAUDIALFA ROMEOOLDSMOBILE. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw KIA past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.