100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: KIA
Gekozen auto:KIA VENGA 1.6 CVVT 125PK
Bouwjaar 02.2010 - heden

Fuseekogels KIA VENGA (YN) 1.6 CVVT

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONGLEXUSISUZU.

Fuseekogels voor uw KIA VENGA (YN) 1.6 CVVT bestellen

Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Wij controleren altijd bij de KIA VENGA (YN) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Speling op uw fuseekogel

Elke KIA heeft een eigen VIN-nummer. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.