100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 110 1.5 16V 95 PK
Bouwjaar 01.1995 - 12.2005

Fuseekogels LADA 110 (2110) 1.5 16V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Speling op uw fuseekogel

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA 110 (2110) 1.5 16V past.

Fuseekogels voor uw LADA 110 (2110) bestellen

Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Rofren en Brembo Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.