100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 110 1.5 71 PK
Bouwjaar 06.1996 - 09.2004

Fuseekogels LADA 110 (2110) 1.5

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA 110 (2110) 1.5, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Textar, Pagid, ABS, Jurid, Zimmermann, Rofren, Bendix, Lucas, Brembo, TRW, ATE en Bosch Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Fuseekogels voor uw LADA 110 (2110) bestellen

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.