Tijdens Pinksteren zijn wij gesloten. Vandaag besteld is dinsdag verzonden.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 110 1.6 LPG 82 PK
Bouwjaar 10.2004 - 03.2007

Fuseekogels LADA 110 (2110) 1.6 LPG

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LADA 110 (2110) 1.6 LPG bestellen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA 110 (2110). Wij controleren altijd bij de LADA dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op uw fuseekogel

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MGTOYOTABUICKLANCIADAEWOODAIMLER. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.