Tijdens Pinksteren zijn wij gesloten. Vandaag besteld is dinsdag verzonden.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 112 1.5 78 PK
Bouwjaar 01.1995 - 09.2004

Fuseekogels LADA 112 (2112) 1.5

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LADA 112 (2112) 1.5 bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA 112 (2112) past. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Je kunt bij ons betalen via iDeal, Creditcard, PayPal en MisterCash Elke LADA heeft een eigen VIN-nummer. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Speling op uw fuseekogel

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.