Wegens hemelvaart zijn wij gesloten. Vandaag besteld is zaterdag in huis.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 1200-1600 1300 65 PK
Bouwjaar 05.1978 - 01.1987

Fuseekogels LADA 1200-1600 1300

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LADA 1200-1600 1300 bestellen

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen.

Speling op uw fuseekogel

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Elke LADA 1200-1600 heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATSUBARUOLDSMOBILEFORDROVER. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij controleren altijd bij de LADA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.