100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA 1200-1600 1500 75 PK
Bouwjaar 09.1972 - 08.1984

Fuseekogels LADA 1200-1600 1500

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA 1200-1600 1500 past. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANOLDSMOBILELAMBORGHINI. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Fuseekogels voor uw LADA 1200-1600 bestellen

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Houdt u altijd rekening met zondagen, feestdagen en weekend. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.