100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA GRANTA 1.6 98 PK
Bouwjaar 10.2011 - tot heden

Fuseekogels LADA GRANTA (2190_) 1.6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLERFORDDAEWOOINFINITIDODGE. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Speling op uw fuseekogel

Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Elke LADA GRANTA (2190_) 1.6 heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Fuseekogels voor uw LADA GRANTA (2190_) bestellen

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LADA komen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.