100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA GRANTA 1.6 Sport 114 PK
Bouwjaar 04.2016 - 01.2019

Fuseekogels LADA GRANTA (2190) 1.6 Sport

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LADA GRANTA (2190_) 1.6 Sport bestellen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LADA GRANTA (2190_) komen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Speling op uw fuseekogel

Wij controleren altijd bij de LADA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.