100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA GRANTA Stationwagen 1.6 106 PK
Bouwjaar 08.2018 - tot heden

Fuseekogels LADA GRANTA Stationwagen (2194_) 1.6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Elke LADA GRANTA Stationwagen (2194_) 1.6 heeft een eigen VIN-nummer. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Fuseekogels voor uw LADA GRANTA Stationwagen (2194_) bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MASERATIRENAULTJEEP. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.