100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA KALINA Stationwagen EL 82PK
Bouwjaar 12.2012 - 12.2013

Fuseekogels LADA KALINA Stationwagen (1117) EL

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LADA KALINA Stationwagen (1117) EL bestellen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Speling op uw fuseekogel

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LADA KALINA Stationwagen (1117). Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.