Tijdens Pinksteren zijn wij gesloten. Vandaag besteld is dinsdag verzonden.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA SAMARA 1500 68 PK
Bouwjaar 09.1991 - 12.1996

Fuseekogels LADA SAMARA (2108, 2109, 2113, 2114) 1500

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.

Fuseekogels voor uw LADA SAMARA (2108, 2109, 2113, 2114) 1500 bestellen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATAUDIMGSMARTLADA. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij controleren altijd bij de LADA SAMARA (2108, 2109, 2113, 2114) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Speling op uw fuseekogel

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.