100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA SAMARA Sedan 1100 53 PK
Bouwjaar 07.1991 - 08.1999

Fuseekogels LADA SAMARA Sedan (21099, 2115) 1100

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LADA SAMARA Sedan (21099, 2115) 1100 bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LADA SAMARA Sedan (21099, 2115) past.

Speling op uw fuseekogel

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LADA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.