Tijdens Pinksteren zijn wij gesloten. Vandaag besteld is dinsdag verzonden.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA SAMARA Sedan 1300 68 PK
Bouwjaar 06.1995 - 12.2006

Fuseekogels LADA SAMARA Sedan (21099, 2115) 1300

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDVNISSANDAIMLERMASERATIFERRARI. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Elke LADA SAMARA Sedan (21099, 2115) 1300 heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders.

Fuseekogels voor uw LADA SAMARA Sedan (21099, 2115) bestellen

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Je kunt bij ons betalen via overboeking en iDeal

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.