100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA SAMARA Sedan 1.5 80PK
Bouwjaar 08.2003 - 12.2006

Fuseekogels LADA SAMARA Sedan (21099, 2115) 1.5

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Elke LADA SAMARA Sedan (21099, 2115) 1.5 heeft een eigen VIN-nummer. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Fuseekogels voor uw LADA SAMARA Sedan (21099, 2115) bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHECITROENLDVPEUGEOTSEAT. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Fuseekogel voor uw auto kopen

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wij controleren altijd bij de LADA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.