100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LADA
Gekozen auto:LADA TOSCANA 1500 75 PK
Bouwjaar 09.1983 - 02.1993

Fuseekogels LADA TOSCANA (2107) 1500

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Wij controleren altijd bij de LADA TOSCANA (2107) 1500 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Fuseekogels voor uw LADA TOSCANA (2107) bestellen

Elke LADA heeft een eigen VIN-nummer. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAHYUNDAIPONTIAC. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.