100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA DELTA I 1.3 75 PK
Bouwjaar 09.1979 - 08.1992

Fuseekogels LANCIA DELTA I (831_) 1.3

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA DELTA I (831_) 1.3 past.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en Bosch Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA DELTA I (831_) komen.

Fuseekogels voor uw LANCIA bestellen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.