100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA KAPPA 2.0 16V Turbo 205 PK
Bouwjaar 02.1995 - 10.2001

Fuseekogels LANCIA KAPPA (838_) 2.0 16V Turbo

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA KAPPA (838_) 2.0 16V Turbo, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij controleren altijd bij de LANCIA KAPPA (838_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Fuseekogels voor uw LANCIA bestellen

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.