100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA KAPPA 2.4 JTD 136 PK
Bouwjaar 06.1998 - 10.2001

Fuseekogels LANCIA KAPPA (838_) 2.4 JTD

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA KAPPA (838_) 2.4 JTD past. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA KAPPA (838_) komen. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren.

Fuseekogels voor uw LANCIA bestellen

Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.