100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA KAPPA Coupé 2.0 20V Turbo 220 PK
Bouwjaar 06.1998 - 03.2001

Fuseekogels LANCIA KAPPA Coupé (838_) 2.0 20V Turbo

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA KAPPA Coupé (838_) 2.0 20V Turbo bestellen

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, ABS, ATE, Pagid, Textar, Brembo, Zimmermann, Bosch, Rofren, Jurid en TRW Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Speling op uw fuseekogel

Wij controleren altijd bij de LANCIA KAPPA Coupé (838_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.