100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA KAPPA Coupé 2.4 20V 175PK
Bouwjaar 11.1996 - 03.2001

Fuseekogels LANCIA KAPPA Coupé (838_) 2.4 20V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA KAPPA Coupé (838_) 2.4 20V bestellen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA KAPPA Coupé (838_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, Zimmermann, Brembo, Bosch, TRW, Textar, Bendix, ABS en ATE Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA komen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden.

Speling op uw fuseekogel

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.