100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA KAPPA Coupé 3.0 24V 204PK
Bouwjaar 09.1996 - 03.2001

Fuseekogels LANCIA KAPPA Coupé (838_) 3.0 24V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA KAPPA Coupé (838_) 3.0 24V bestellen

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Speling op uw fuseekogel

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUBARULAND ROVERLOTUSSKODAJAGUAR. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA KAPPA Coupé (838_) komen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.