100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA PRISMA 1.5 80 PK
Bouwjaar 05.1986 - 07.1989

Fuseekogels LANCIA PRISMA (831_) 1.5

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA PRISMA (831_) 1.5 bestellen

Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA PRISMA (831_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op uw fuseekogel

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA past. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.