Tijdens Pinksteren zijn wij gesloten. Vandaag besteld is dinsdag verzonden.
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA PRISMA 1.6 i.e. Super 90 PK
Bouwjaar 05.1987 - 12.1989

Fuseekogels LANCIA PRISMA (831_) 1.6 i.e. Super

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Speling op uw fuseekogel

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA PRISMA (831_) 1.6 i.e. Super, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Elke LANCIA PRISMA (831_) heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw LANCIA bestellen

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTFIATBMWLAMBORGHINI. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.