100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA THEMA 2000 i.e. 16V 147 PK
Bouwjaar 05.1988 - 08.1992

Fuseekogels LANCIA THEMA (834_) 2000 i.e. 16V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTHDAFFERRARI. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Je kunt bij ons betalen via overboeking Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Fuseekogels voor uw LANCIA THEMA (834_) 2000 i.e. 16V bestellen

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Speling op uw fuseekogel

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.