100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA THEMA 2500 Turbo D 101 PK
Bouwjaar 11.1984 - 09.1988

Fuseekogels LANCIA THEMA (834_) 2500 Turbo D

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Speling op uw fuseekogel

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARDAIHATSUIVECOPEUGEOT. Elke LANCIA THEMA (834_) 2500 Turbo D heeft een eigen VIN-nummer. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Fuseekogels voor uw LANCIA THEMA (834_) bestellen

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.