100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA THEMA 2850 V6 i.e. 147 PK
Bouwjaar 06.1988 - 05.1992

Fuseekogels LANCIA THEMA (834_) 2850 V6 i.e.

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA THEMA (834_) 2850 V6 i.e. bestellen

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren.

Speling op uw fuseekogel

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA THEMA (834_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LANCIA. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.

Fuseekogel voor uw auto kopen

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.