100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA THEMA SW 2000 i.e. 16V Turbo 181 PK
Bouwjaar 12.1988 - 06.1990

Fuseekogels LANCIA THEMA SW (834_) 2000 i.e. 16V Turbo

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA THEMA SW (834_) 2000 i.e. 16V Turbo bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIABMWPONTIACLOTUSCHRYSLER. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Houdt u altijd rekening met feestdagen, weekend en zondagen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LANCIA THEMA SW (834_) past.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LANCIA komen. Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Speling op uw fuseekogel

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.