100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA THEMA SW 2000 Turbo 16V 201 PK
Bouwjaar 11.1992 - 07.1994

Fuseekogels LANCIA THEMA SW (834_) 2000 Turbo 16V

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA THEMA SW (834_) 2000 Turbo 16V bestellen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA THEMA SW (834_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.

Speling op uw fuseekogel

Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, TRW, Rofren, Lucas, Jurid, Bendix, Textar en ABS Elke LANCIA heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.