100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LANCIA
Gekozen auto:LANCIA THEMA SW 3000 V6 171PK
Bouwjaar 09.1992 - 07.1994

Fuseekogels LANCIA THEMA SW (834_) 3000 V6

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels voorzijde
Fuseekogels achterzijde

Fuseekogels voor uw LANCIA THEMA SW (834_) 3000 V6 bestellen

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Elke LANCIA THEMA SW (834_) heeft een eigen VIN-nummer. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Speling op uw fuseekogel

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LANCIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LANCIAMITSUBISHIALFA ROMEOPLYMOUTH. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is.