Fuseekogels LAND ROVER

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Een defect fuseekogel herkennen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.

Een passende fuseekogel vinden

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.