100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER 110/127 2.5 4x4 83 PK
Bouwjaar 10.1985 - 07.1990

Fuseekogels LAND ROVER 110/127 (LDH) 2.5 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPTOYOTASSANGYONG. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER 110/127 (LDH) 2.5 4x4 bestellen

Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Speling op uw fuseekogel

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Elke LAND ROVER 110/127 (LDH) heeft een eigen VIN-nummer. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.