100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER 110/127 2.5 TD 4x4 86 PK
Bouwjaar 09.1986 - 07.1990

Fuseekogels LAND ROVER 110/127 (LDH) 2.5 TD 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogels voor uw LAND ROVER 110/127 (LDH) 2.5 TD 4x4 bestellen

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Speling op uw fuseekogel

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Fuseekogel voor uw auto kopen

In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER 110/127 (LDH) komen. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.