100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER 110/127 3.5 4x4 136 PK
Bouwjaar 01.1985 - 07.1990

Fuseekogels LAND ROVER 110/127 (LDH) 3.5 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Speling op uw fuseekogel

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLPEUGEOTSKODADAIHATSUIVECO. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER 110/127 (LDH) 3.5 4x4 komen. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Elke LAND ROVER 110/127 (LDH) heeft een eigen VIN-nummer.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER bestellen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.