100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Cabrio 2.2 Td4 4x4 122 PK
Bouwjaar 08.2011 - 02.2016

Fuseekogels LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) 2.2 Td4 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACDAEWOOKIASKODAPONTIAC. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) 2.2 Td4 4x4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op uw fuseekogel

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het is daarom van groot belang om de fuseekogels, stuurkogels en stabilisatoren vaak (of tijdens een onderhoudsbeurt) op speling of andere defecten te controleren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) bestellen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.