100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Cabrio 2.5 Td5 4x4 122PK
Bouwjaar 06.1998 - 02.2016

Fuseekogels LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) 2.5 Td5 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Speling op uw fuseekogel

Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Speling op een fuseekogel of stabilisatorstang zorgt voor onregelmatig rijgedrag en slijtage aan de wielen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) 2.5 Td5 4x4 bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) komen. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Daarbij zit er een soort vet in de kogelgewrichten. Dit vet mag er niet uit lopen. Ook hier kijkt de APK-meester naar, aangezien dit vet erg belangrijk is voor de levensduur van de banden.

Fuseekogel voor uw auto kopen

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Vrijwel elke auto heeft meerdere chassis-onderdelen op de auto gemonteerd zitten. Deze onderdelen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde wegligging bij het besturen van de auto.