100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Cabrio 2.5 TDI 4x4 113 PK
Bouwjaar 08.1990 - 11.1998

Fuseekogels LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) 2.5 TDI 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) 2.5 TDI 4x4 bestellen

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De stabilisatorstang kan het beste per paar vervangen worden. De linker- als de rechterkant krijgen namelijk dezelfde krachten te verduren. Dit geldt ook voor stuur- en fuseekogels. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Speling op uw fuseekogel

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LAND ROVER DEFENDER Cabrio (L316) komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGELOTUSFIATVW VOLKSWAGEN. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.