100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Station Wagon 3.5 4x4 136 PK
Bouwjaar 09.1990 - 07.1994

Fuseekogels LAND ROVER DEFENDER Station Wagon (L316) 3.5 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogel voor uw auto kopen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENDAIMLERROVERRENAULTLADA. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Speling op uw fuseekogel

Fuseekogels, stuurkogels, spoorstangen en stabilisatorstangen behoren de stuurdelen van een auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DEFENDER Station Wagon (L316) 3.5 4x4 bestellen

Al deze onderdelen hebben te maken met de stuurrichting en de wielophanging van de auto. Al deze onderdelen zijn erg belangrijk voor de veiligheid van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw LAND ROVER DEFENDER Station Wagon (L316). Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.