100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER DEFENDER Station Wagon 3.9 V8 4x4 185 PK
Bouwjaar 11.1998 - 02.2016

Fuseekogels LAND ROVER DEFENDER Station Wagon (L316) 3.9 V8 4x4

Een fuseekogel zorgt ervoor dat de wielen kunnen draaien en sturen. Het is een directe verbinding tussen het fuseelichaam en de draagarm. Wanneer er enige vorm van speling optreedt in de fuseekogel, kan de auto een bonkend geluid maken tijdens het afremmen. Dan zal de fuseekogel vervangen moeten worden. Fuseekogels zijn niet altijd los verkrijgbaar. Soms zitten ze in de draagarm geperst en moet de complete draagarm vernieuwd worden.
Fuseekogels achterzijde
Fuseekogels voorzijde

Fuseekogels voor uw LAND ROVER DEFENDER Station Wagon (L316) 3.9 V8 4x4 bestellen

De stabilisatorstangen of stuurkogels van AutoOnderdelenExpert.nl zijn erg goedkoop waardoor het geen prijzig klusje is. Bij de APK wordt er goed gelet op de stuuronderdelen, want deze zijn heel belangrijk voor uw veiligheid tijdens het rijden. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LAND ROVER DEFENDER Station Wagon (L316) past.

Speling op uw fuseekogel

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Verschillende stuurdelen voor op uw auto koopt u voordelig bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de dealerprijzen én super gemakkelijk altijd de juiste onderdelen voor op uw auto vinden via onze kentekencheck. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Fuseekogel voor uw auto kopen

Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het vervangen van deze stuuronderdelen valt qua tijdsbestek ook wel mee. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.